viernes, 3 de octubre de 2014

Presentació


Bon dia i bona hora a tothom!

Tornem a ser per aquí, un cop més i per començar a tancar aquesta etapa d’estudis universitaris. Aquest any acabem el Grau de Mestre d’Educació Infantil, quatre anys plens d’emocions, aprenentatges, estrès i treballs marcats per grans persones que he conegut i m’han aportat moltíssim en aquesta experiència.

Ja sabeu qui sóc i quin ha set el meu recorregut aquests anys; així que ens estalviarem presentacions insulses i farem un balanç del que han significat per a mi aquests anys en la UIB.

Es comença a veure la llum al final del túnel, comencem a veure el fi d’aquesta meravellosa etapa; però veiem com trobem noves portes, nous camins, nous reptes... que farem? Bé, difícil pregunta, de moment centrem-nos en aquest any... Literatures catalana i castellana, família i escola, mitjans i recursos tecnològics i projectes artístics en la primera infància... potser això sigui el que faci que aquest sigui l’any que se’m farà mes llarg de la història.

Però no ens desanimem, hem de tenir present que aprendrem molt, moltes habilitats i destreses que ens faran ser millor mestres, més crítiques i tenir un bagatge més gran d’eines per a les properes pràctiques i pel nostre futur laboral.

Bé, com heu notat estic prou desanimada. Això és degut a la incoherència que trobo, un cop més, en les assignatures, incoherències entre professorat, incoherències espai-temporals, etc. Una vegada més, ens tracten d’inculcar unes creences que, en la dinàmica general de les assignatures, no es veu reflectida. Això no lleva que no tingui ganes d’acabar, de fet, més que mai en tinc. Però espero que no hagi d’acabar amb mal sabor de boca veient tot el que m’espera aquest any. L’any passat ja vaig acabar de mala manera i les expectatives no són molt més altes.

Així que inaugurant i presentant el bloc del darrer curs de Grau d’Educació Infantil crido amb aquesta imatge:

http://pixabay.com/es/meg%C3%A1fono-gritando-voz-voz-alta-150254/

QUART, MÉS VAL QUE ET COMPORTIS!

 

 
Una abraçada i ens veiem de nou en una estoneta...

Petonets!
Patricia Pinar Roig
 
☺♪♥
 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario